Zombie Dash

Zombie Dash 1.0

Ren weg voor de zombies!

VOOR

  • Veel snelle actie
  • Kleurrijke graphics

TEGEN

  • Enigszins repetitief

Goed
7

Zombie Dash is een gratis game voor Android. Gewapend met een geweer ga je zombies te lijf. Lukt het jou om uit hun greep te blijven?

Het principe van Zombie Dash is doodeenvoudig; ren zover mogelijk totdat die ondode monsters je te pakken krijgen. Dat ze van je gaan winnen staat al vast, maar jij moet het zien uit te stellen. Je krijgt wel wat hulp, want je hebt een enorm geweer waarmee je dat geteisem omver knalt. Houd je het een kilometer vol, dan ga je naar het volgende niveau. Daar zijn de zombies net weer een beetje lastiger te ontwijken.

De besturing van Zombie Dash is vrij simpel. Met de linkerknop spring je, met de rechter vuur je het wapen af. Rennen gebeurt automatisch, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Met kleurrijke graphics en een spannend muziekje op de achtergrond is Zombie Dash vrij verslavend. Tevens houdt het spel je high score bij, zodat je iedere keer de druk voelt om deze te verbeteren.

Zombie Dash is een lekker recht-toe-recht-aan spel, maar dat maakt het juist zo leuk. Je hoeft er niet bij na te denken, alleen je timing is van levensbelang.

Meeste downloads Arcade games voor android

Meer
Zombie Dash

Download

Zombie Dash 1.0

Beoordelingen about Zombie Dash